Please enable JS

A11 Alarm

Het A11 alarm verschijnt op MCZ pelletkachels wanneer er een probleem is met de vijzelmotor. Dit is het apparaat dat de pellets in het toestel voert (tandwielmotor).

Resolutie

Controleer of de pellets de vijzel niet blokkeren:

1. Maak de tank volledig leeg en controleer of er zich geen vreemde voorwerpen in de tank bevinden
  2. Controleer in de verbrandingskamer (bij de pelletinlaat) of er niets verstopt zit aan de onderkant van het kanaal (bovenkant). U kunt een dubbele meter gebruiken en in de verbrandingskamer tikken om de verstopte pellets te verwijderen en de vijzel te deblokkeren
  3. Verwijder het alarm op het bedieningspaneel door de toetsON-Remote-OFF van uw toestel gedurende ongeveer tien seconden op "OFF" te zetten
  4. Wacht tot het scherm "OFF" weergeeft, zet de keuzeschakelaar weer op "Remote".
  5. Het toestel reinigen: de as ledigen, de vuurkorf reinigen en stofzuigen
  6. Zodra "OFF" op het display van de afstandsbediening verschijnt, kunt u de kachel opnieuw starten

Als u de bovenstaande punten hebt gecontroleerd en het werkt nog steeds niet, dan is een technicus nodig.

Deze pagina afdrukken - Laatste update : 2022-05-24 15:23:25